Nursing strike

Baby saya 4 bulan 13 hari tiba2 taknak susu dalam botol. Itu nursing strike ke? Kalau ya, biasa berapa lama? #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

anak sy 2 bulan .. dia start tolak botol . smua jnis btol n susu n puting dah tukar dia taknak .. time bf pom skjp skjp 2-3 mnit shj .. berlarutan smpai 4 bulan . skrg 4 bulan dah lama bf .. tp botol dia still xnak . puting pom taknak .. sy oke je sbb xkeje .. tp lega sbb dah bf lama balik . jadinya ank sy 2 bulan duk dlm fsa tu