Tidur baby 4 bulan

Baby nak masuk umur 4 bulan. Sejak 2 minggu ni tidur malam selalu berubah2. Baby start bedtime around 8pm n akan tidur strech 4 5 jam then after pukul 2/3 pagi baby kerap terjaga setiap sejam ke 2 jam. Bangun je nangis mintak susu. Saya tak pasti betul ke dia lapar atau nak mengempeng. Saya jadi letih sangat. Kadang tu pukul 5 pg dh terjaga terus tak nak tidur sampai langit cerah. Adakah pola tidur baby akan kekal macam ni or temporary je ? #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

temporary je sis...biase baby umur mcm Tu sbb dorg lapar...DN prlu kn susu lebih dri sblm nie...nnt dh blh makan pecaya lah dorg akn tidur Lena sbb kenyang