Baby kurang kencing

Baby kurang kencing pastu dekat pampers ade nie. Bby Saya baru 6 Bulan. Sya risau sebab dye kurang kencing padahal sebelum nie kencing mesti penuh dekat pampers .#pleasehelp #firstmom #ingintahu

Baby kurang kencing
3 Balas

sis try offer air kosong juga sis. xpee sbb dh boleh makan kan. sya susu sya bgi. air kosng pon bgi. bila dia main pent sgt sya bgi skit dia sedut air kosong. susu ttp on time sya xmiss

salam puan, baby puan sekarang mcm mana? sebab baby saya 5 bulan sekarang mcm ni. malam nk tukar pampers, tk kencing.

baby 6 bulan dh boleh makan. kerap offer air masak. lgi2 cuaca panass