Baby dah 3bulan

Baby korang umur mcm ni ada x bgni, kdg nangis nak melekat je dgn ibu/ayh. Bila dah bgi susu trus bgi tido elok jee, kita bru bgun dy rasa kot kita xda trus nangis. Lpastu ada masa sy dukung main dgn baby, baby pun oky je trus sy ambil hp nak bca2 komen dlm aps ni baby trus nangis kuat mcm org pukul dy😅😅 trpksa tenangkn tepuk2 blkg bru oky. Kalu dgn sy asyik nak nangis je, tpi bila husb balik dri krja elok je perangai🤣#firstmom #ingintahu #bantujawab #firstmom

1 Balas

Ada je. Ank sy pn mmg melekat dgn sy tp sy suka je. & normal je ank mcm tu