nak tnya yg da masuk 31w

2hari lg msuk 32w.. baby korang da masuk laluan x..? sy scan smlm baby msih x masuk laluan dia.. risau pulak.. try scan 5d pn dia x tnjuk muka.. muka hadap ke belakang.. dkt dgn uri doctor ckp.. share pengalaman please sbb ank sy 4org yg smua normal xprnah ada yg songsang.. risau yg amatt.. #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Sy 31weeks dah masuk laluan.. kepala kat bwh dah.. tp tak tahu la kot2 baby berpusing lg.. sebab rase je dia berpusing..

1y ago

scan masa 33w doc ckp kepala da pusing bwah.. skali scan lg mse 35w dia berpusing blik kpla kt atas.. risau jgk nie 😅 selesa btul dok main pusing2 😂

saya 32 weeks baru baby masuk laluan

1y ago

sy on ubat on insulin.. kne serah diri 38w..