Merah2 d setiap celah

Baby korang ada x mcm ni? Merah2 tiap celah, celah tgn, kaki, ketiak, paha. Dah try juga sapu lotion & merah tu kurang tpi x lama dtg balik😆 ruam ke tu #SeriusTanya #firstmom #firstmom #bantujawab

Merah2 d setiap celah
5 Balas

ank sy pun mcm ni.. baby boy 3 bln.. bhgian leher, peha, lgan.. sy cuma sapu losyen n pastikan x naik ruam.. stakat merah2 sy rsa ok je.. bila tgh hari sy slalu bsahkan bgian pelipat spy peluh xtinggal lama

3mo ago

nti sy cuba gini sbab panas2 gini baby bepeluh bdn pun melekit

make sure area2 pelipat tak berpeluh/lembab. kalau baby sy naik ruam macam ni, sy sapu sudocream je.

Sy letak krim yg dkt punggung tu Alhamdulillah ok

Sis dah try apa apa cream yg terbaru? Okay tak skrg?

2mo ago

sy try nappy cream pureen, kat bhgian lengan dah okay sikit cuma kat bhgian paha lmbt sikit nak baik😅

5301905