Luka bersalin terbuka & keputihan

Baby dh nk msuk 4 bulan tapi luka bersalin still rasa sakit sbb dlu jahitan trbuka, pergi klinik jahit smula.. xsampai sminggu jhitan trbuka smula. Dr bgitau x perlu jahit tapi proses untk isi tumbuh sgt lama + skrg sy dh msuk kerja, jdi bhagian luka tu trasa sakit.. bila cek luka msih merah.. bertmbah pula dgn keputihan + bau.. kdg² stress fikir mcm mne lgi nk buat... Plis bantu mommies sekalian #firstmom #SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund

2 Balas

buat rendaman epsom salt sis. makan yogurt asli. takut ada infection, tu yg berbau