Bagi baby menyusu sambil baring

Baby dah msuk 3bulan, slalu sy bgi baby susu smbil duduk tpi skg sy bgi smbil baring (susu badan), kalu baby x sendawa okay ke? Atau mcm mna korang bgi baby sendawa kalu menyusu smbil baring, sbab nak kejutkn baby rasa kesian pula #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

3 Balas

saya pun selalu menyusu sambil baring. kalau baby terus tidur, ok je tak sendawakan. cuma pantau dia. kalau baby saya, dia slalu ok je. kalau dia menyusu tgah sedar, bru saya sendawakan.

kalau baby ok, so ok je