Stretch Mark selepas bersalin

Baby dah 3month++ muncul stretchmark yg banyak dekat breast. Dekat perut yg mmg ada usah dikenanglah . Normal ke ye? Rasa down sgt tengok 😭😭 Jeles dgn mommies yg takde stretchmark, perut cantik je lepas bersalin. 😭😭😭

1 Balas

Sy ada stretchmark kat breast lepas bersalin. Mungkin sebab susu makin banyak, breast pun makin kembang.. xtau pulak pasal ni dulu. Kalau tau awal, dah pakai minyak ke apa kat breast supaya xde stretchmarks.. yang kat perut pulak haih rasa mcm nak buat laser tapi ya ampun mahal kan? Ada tak mommies lain boleh bagi tips utk hilangkan stretchmark?