Period lepas bersalin

Baby dah 3bulan lebih saya baru period . Baru period balik bulan lepas. Sepatutnya period bulan nih harinih, tapi belum period lagi . Risau jugak, ke normal ye ? Saya ada bersama suami tapi bukan waktu subur, n suami pakai condom . Bersama tapi tak sampai pancut pun#ingintahu #bantusharing

1 Balas

saya pun start period baby 3 Bulan, Lepas Tu period Bulan seterusnya mesti akan lewat seminggu. normal kot sebab hormon agaknya.

7mo ago

ooo, camtuh eh . kalau normal takp, risauuu 🥹