Bahaya ke ?

Baby bru 3 hri, bahaya tak kalau bby susu badan dia mnum & susu fm pon dia mnum ?? Sbb kt hospital dia tkdan bg bf nurse terus bg fm smpai hari dia kluar hospital.. #ingintahu #bantusharing stakat ni kencing berak dia normal tkde warna pelik2 tido pon lena nngis masa ckup jam nk susu je then tido blik

2 Balas

tak bahaya cuma kat rumah teruskan bf saja. klu xde keperluan xperlu sulam fm.

3w ago

mcm mana tahu susu badan tak cukup?