Masa tidur baby

Baby baru berusia 1bulan16 hari, sekarang kerap tengah malam paling lama sampai 6pagi taknak tidur . Normal ke ? Susu dah, pampers dah tukar, minyak telon pun dah sapu . Nak nangis kadang rasa 😭😭 #firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Normal awak. Awak boleh follow page baby language dkt ig or fb. Dekat situ ada ajar cara utk tidurkan anak. Banyak saya belajar dari situ. Alhamdulillah anak saya sekarang 2 bulan senang je tidur