Najis baby (13bulan 13hari), ada cacing.. normal ke?

Baby active.. Baby makan okayyy.. Baby susu okayy.. Baby tidak meragam.. Cuma memang baby tengah demam, batuk & selsema.. Malam ni baby buang air besar.. ada cacing dekat najis.. Tadi petang dia ada snacking banana and papaya.. sebelum ni okay je.. hmm serious risauuuu...mohon bantu #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Najis baby (13bulan 13hari), ada cacing.. normal ke?
1 Balas

mgkin y awk ckp cacing tu urat pisang.sbb sblm ni ada jgk mommy y post pasal ni lepas dia bg Pisang n ada urat2 mcm cacing ni.tp klau awk nk lbh kepastian blh rujuk doc

5mo ago

wc☺️