Kelopak mata baby hanya ada sebelah

Baby 57 hari, kelopak mata hanya ada sebelah kiri. Normal ke? Sebelah kanan tak ada lagi. Ada tak pengalaman mommies mcm tu? Ke eyelid baby tak siap lagi ? Mohon bantu tqqq #SeriusTanya

1 Balas

eyelid ke? ada je org yg sebelah ada sebelah takde. mcm sy pun sebelah double eyelid, sebelah single eyelid

4w ago

Saya pon sebelah je double eyelid. Kadang insecure sebab bila ambik gambar nampak mata sebelah sepet sebelah lawa 🤣 nk buat camne terima je ciptaan tuhan 😁