Baby 3m+ tak berak

Baby 3m+ tak berak 11 hari dh. Sapa ada pengalaman baby tak berak lama. Fully bf. Sudah pi klinik check. Tp sampai skrg tak berak. Baby kentut dan aktif tak meragam apa. Sebelum2 ni berak sehari 1x. #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

kalau da p klinik, doktor tak kata apa, normal je, sbb ada yg fully bf, 2week tak berak. janji dia okay. kalau awak risau, buat urutan iloveyou, kayuh basikal .

11mo ago

Ohh. Ada sampai 2 week ya. Sebab doc ckp 10 hari ke atas tak berak utk fully bf tak normal. Itu yg buat lg risau. Dh buat urutan dan kayuh basikal. Rasa pelik juga sebab sebelum ni senang ja Dia berak.