bengkak area ketiak

baby 2 bulan 8 hari - fully BF saya baru perasan pagi ni , takde pulak nangis ke apa . saya tnya sini dulu sementara tunggu ayahnya balik . tanya neneknya "kata takada apa tu" biasa lah makmak risau .. boleh ke sapu minyak atau tuam? #pleasehelp #firstbaby

bengkak area ketiak
1 Balas

Nmpk mcm biru2 lebam tu awak. Ada terhempas barang kt area situ ke? Bila tekan keras ke lembut? Sy pun x sure sbb apa tu. Mgkn boleh tuam dgn air sejuk dulu. Atau x perlu buat apa2 lah awak. Tgg bawa pergi klinik dulu tanya Dr. Takut pula sy sy cadang itu ini jadi teruk pula... Baby kalau x nangis x sakit la tu kot.

8mo ago

takde pulak terhempas barang ke apa . hm ayahnya balik lambt lagi risau . tidur okay je ni ..