Tidur malam yang lama

Baby 2 bulan 15 hari tidur start pukul 9 mlm smpai pukul 6 pgi atau 7 pgi baru bgun.. Normalkah ibu? Tpi sepanjang dia tidur tu klau sy kejut utk susu, dia bangun... Kalau siang dia mcm kurang tidur sikit.. Kalau tidur siang kejap je bangun.. #firstmom #firstbaby #bantusharing #ingintahu

9 Balas

normal.. anak sy start tido 6ptg ..koi 6.30 pagi auto dia bangun.. kejutkan kita.. cuma salinkan lampin ngan bagi susu jer..

8mo ago

tidur buai tapi xleh lama dlm 10 ke 15 minit dia bangun.. sbb dia mnyusu badan nak merap jer