Tidur malam yang lama

Baby 2 bulan 15 hari tidur start pukul 9 mlm smpai pukul 6 pgi atau 7 pgi baru bgun.. Normalkah ibu? Tpi sepanjang dia tidur tu klau sy kejut utk susu, dia bangun... Kalau siang dia mcm kurang tidur sikit.. Kalau tidur siang kejap je bangun.. #firstmom #firstbaby #bantusharing #ingintahu

9 Balas

Normal je rasanye, anak sy masuk 2 bulan dah start tido malam lme. Tido pkul 10 bgun pkul 7 atau 8 pg. susu pon skli dua je. Siang dia nap kejap2 je. Kdg2 x smpai setengah jam pon