Berapa banyak perlu beri pengasuh EBM?

Baby 11 bulan, berapa botol perlu kasi pada pengasuh?waktu kerja 12.30pm - 9pm. 1 botol 4oz. Kasi 8 botol boleh habis, makanan letak untuk 2x makan. Memang ada baby jenis menyusu banyak Kat rumah pengasuh ke.? Ibu buntu sebab stok frozen makin menyusut. Keluar lagi banyak dari simpan 🥺🥺.. #bantujawab #SeriusTanya

1 Balas

tanya pengasuh feeding time ank mcm mana. atau ank minum sikit then buang yg tak habis.