Normal ke najis bayi warna hijau gelap? dan berak 3 hari sekali je.

Baby 1 bulan 13 hri and minum campur susu ibu dan susu formula. #firstmom #firstbaby

1 Balas

Baby sy pun kurg berak. Usia lbh kurg je dgn baby sis. Berak pun dlm 2-4 hri n najis warna hijau gelap. Hritu msa checkup sbulan tnya nurse normal x najis wrna tu, nurse ckp normal kalau susu formula dia minum dperbuat dr sayuran.. Sy just risaukan baby jrg berak je skrg. Tp lau dia berak smua normal xde lak sakit mneran n najis pun lembut je.