SINI JE BOLEH SAYA LUAH PERASAAN ! Hide profile

awak rasa patut ke suami saya buat macam ni ? kerja hal dalam rumah saya yang urus sendiri, hal jaga anak pun saya urus sendiri, dia hanya balik kerja dan pergi kerja saja ! Dia cakap kira bersyukur dia tak keluar lepak, tak curang, awak rasa cara dia betul ke salah ? kat rumah langsung tak menolong ibarat saya ni bibik bergaji rm200 (nafkah). Saya dah tawar hati kat suami, sebab dia dah banyak kali pukul saya, dalam pantang pun dia berani pukul saya, 2hari lepas dia baru je pukul saya, walaupun saya sedang mendukung anak kami umur 2bulan dia tetap nak pukul saya dengan keadaan baby menangis dalam pelukkan saya, saya nak bercerai, tapi family halang sebab anak masih kecil, dan kami baru je berkahwin setahun. #firstbaby #firstmom

2 Balas

npe fmily nak halang? bkn dyorg yg kne pukul.. awak penah bgtw suami ape yg awak rse? psl prangai dye n awak nk bcerai? klu dye bley brubah bgus la tp klu xde kesedaran jgak angkat kaki la sis.. sis berhak bahagia.. syg diri sendri dlu bru org lain..

Paling tak suka laki mcm ni. Ms couple kemain lagi sweet tp dh kahwin tanggungjawab pun tak tahu