Tak dpt hadir tarikh appointment KK

Atas sebab2 yang mmg xdpt elak, saya xdpt hadir next appt KK. Dah call KK berkali, xangkat 🥲. Kalau saya walk in je bila sy free boleh ke? Siapa ada pengalaman? #firsttimemom

2 Balas

kalau walk in je nnti dpt date bru sesambil kena bebel dgn nurse 🤣2w sblm date appointment tu, pg kk dulu, and tgok tmpt yg awk nk pg tu ade ade kk berhampiran boleh mntk tumpang checkup dkt sana. nnti nurse bg surat and inform kk berkenaan

12mo ago

Thank youu! InsyaAllah saya cuba walk in dulu. Tqq yee

Dah walk in ke? Saya pun sama jugak tp pegi kk nurse ok je 🤣 dia cakap biasalah manusia mesti ada hal2 yg tak dapat nak elak hahaha

12mo ago

Saya tak pergi lagi hahah. Honestly saya dah give up nk keep up with KK appt sbb weekdays and saya keje. Jadual keje sgt x flexible jd susah nk followup with KK. Jadi sy decide nk sambung swasta je lah next app😅