Asslm.. Nak tanya. Sakit contrantion tu mcm mna ya. Adakah rasa senak ii kt perut

3 Balas

sakit mcm senggugut yg lebih kuat dn sakit dia makin lama makin kerap mcm 5- 2min skali, nak tahan contraction, genggam la apa2 yg berdekatan..kalau di hosp genggam la besi katil tu kuat2.. baca lailahailla anta subhanakainni kuntum minazzolimin

2y ago

trima kasih sudi bls komen sy.. hope di permudahkn urusan kita semua

saya dah 35weeks 1hri. perut kerap mengeras dah keputihan pun banyak sehingga gatal ii.. macam mana ya nak tahu sakit contraction tu? adakah rase senak perut ?

2y ago

samalah macam sy perut kerap mengeras tp keputihan tk banyak sikit je.. risau jgk sebab kerap mengeras 🥲

Bukan. Contraction mcm senggugut tp extra.

2y ago

Tak. Pls refer pd nurse.