Sakit kat bawah

Asslm hi ibu2. Sy 24weeks preggy. Skrang ada rasa sakit kat bawah miss v, sakit kat pggung. Mcm seolah kita duduk lama atas krusi kayu papan gituu (gambaran) . Baring atas katil pon bila nak pusing, nak turun dari katil mcm kat bawah tu rasa rapat senak gitu. Pgung pon rasa mcm tekan rapat gituu . Bila jalan kena slow2 sbb ada rasa sakit tu . Tp dlm perut xde rasa sakit. Cuma part miss v dgn pgung je rasa mcm kena pressss rapat kblakang seolah brsila ats semin lama2 . Huhu maaf ya panjang sgt huraian pertnyaan sy 😅 Tu cntoh gmbr tmpt sy sakit . Normal atau x normal ☹️#pleasehelp

Sakit kat bawah
7 Balas

Sama sis. Org cakp baby makin membesar mmng akan sakit kawasan situ. Saya mmng tengh alami dari week 24 ni dah week 27 pun still sakit. Smpai senak rahim.

sama juga dgn saya.26weeks.anak ke4.bahagian tu memang rasa x selesa sangat.sakit semacam.masa tengah baring nak ubah posisi tu terasa sangat.

Saya pun sama, tp selalu fikir y mgkin rahim nk berkembang tu y sakit. Hehe 😁

1y ago

sy pun sama...kalau nak bangun tu blh tahan gak lah ...

ye sy pn sama rasa sakit jgk. anak ketiga ni. ank sblm ni xde pn.

Smaa sis saya pun sakit bhagian miss v tu 🥲

Sama dengan saya 🥲 #25w5d

Saya pon sama. Sakit😭