Sakit perut memulas2 masa kandugan 31week

Assalamualikum hai ibu2 sy nak tnya ada tak. Ibu2 yang ada pnglmn sakit perut x selesa memulas2 smpai k Pingang skit nya..sy mgndg 31week5day ni kndugn ank ke 3 sblm ni sya x ada pnglmn mcm ni...Dr subuh tadi angrn pukl 5.00 mcm tu sy sakit perut memulas2 smpai k pingng sakit nya,baby aktf,itu ke nama nya fake contration??... Kalau brlaku lg prlu k sy org hsptl trus.. #31week5day

1 Balas

saya rasa lagi bagus terus ke hospital sebab lain org lain badan