Assalamualaikum..Sye pregnant anak pertama...say ank tnya,time isteri pregnant..Suami boleh x pergi

Assalamualaikum..Sye pregnant anak pertama...say ank tnya,time isteri pregnant..Suami boleh x pergi memukat...sekrg musim udang,ikan...tlong #

3 Balas

boleh saje. asalkan niat untuk mencari rezeki. dan pastikan awak tak berseorangan di rumah. seandainya ada apa apa nanti awak ada pertolongan. orang dulu dulu berkias tak bagi mancing / masuk hutan sebab taknak bini duk umah sorang sorang. kalau niat baik Allah jaga. saya pun dulu masa pregnant suami saya pergi mancing , kalau siang saya pun join sekaki 🤭 alhamdulillah takde pape. cuma kene lebih berhati hati

Alhamdulillah..tq akak..lega..

boleh takde masalah.