Tahan muntah/muntahkan saje

Assalamualaikum,sya baru 7week biase lepas mkn akan rase nk muntah. Tapi sya risau klau kandungan takdpt zat, jadi perlu muntahkan je atau tahan ye? Tiap Kali nk muntah mmg Normal ke bahagian perut sakit mencucuk#firstmom #firstbaby

2 Balas

saya pun cmtu nk muntah tu ada rsa sakit2 kt perut jgk. klu x tahan sngt , terpaksa muntahkn je x pe. sbb sy pernah tahan muntah tu lgi pening x leh mkn jgk. cuma stiap kali muntah sis kna bnyk top up air, mkn buah-buahan ke, biskut ke. jgn biar perut kosong

sis mkn Buah buahan..yg sis bleh mkn sis mkn...mcm sy juga 4w susah mkn apa² kecuali buah buahan je sis..dan bubur..🥲