Assalamualaikum

Assalamualaikum..sy prgi farmasi nak beli upt..tapi pkrja dsna ckp blh guna ni tuk ujian kehamilan..Dua dalam 1..ujian ksburan Dan kehamilan .sy pun plik sbnnrya😅

Assalamualaikum
4 Balas

Farmasi mana tu? Ni ujian ovulasi. Takdenya yg 2in1 boleh check ovulasi dan pregnant. Apa lahh dorang niiiiii. Nak untung jeeee geram pulak kita

2y ago

d Sabah...di daerah yg drhsiakn..kbtulan d daerah tu wktu tu ..tu shj farmasi yg ada..wktu suami nk kmblikan tu drg xnk trima sdh..😅

kenapa lah diorang lebih pentingkan keuntungan daripada permasalahan customer yg datang.. pelik kadang kadang

2y ago

kkdg tfkr jg mcmtu...kbtulan wktu tu suami yg prgi bli..Blum smpt lg jmpa pkrjaa d farmasi tu ttg pnrgn bkaitn opk blh guna Dua dlm 1 tu..😅

alamak..jelas dia tulis ovulation test situ..sis beli upt la nak yakin

2y ago

ya sis ..wktu tu xda plhn sdh..d daerah tu xda jual upt da..Dan urgent nk guna..tu tkilan dgn Fkta pkrja farmasi tu

tak sama. ini utk kesuburan shj. better awk beli lain k ☺️