Nampak double line tak

Assalamualaikum..pinjm mata... double atau tak ye line . Test 25/8 ..tarikh period next 27/8..saje check rasa tak sedap badan.. #ingintahu

Nampak double line tak
8 Balas

Waalaikumsalam. Nmpk dua line. Saya punya lagi cair sebelum ni sbb masatu belum smpai tarikh sepatutnya period. Pstu saya try lagi sbb masatu tak datang period, terus naik double line pekat. In shaa Allah ada tuuu😍 jaga diri tau. Jangan buat kerja berat2.

nampak double line tu..kalau period dah lewat,sebaiknya jaga diri baik² ye mmy. seminggu/2 minggu lagi try buat upt lagi..In Syaa Allah,nampak pekat dah nanti.

2y ago

terima kasih.. InsyaAllah...

kalau belum lewat period mmg kabur..Mata saya nampak Ada dua line ni..ma Sya Allah.. take care sis... awal² lagi ni kan.. moga dimudahkan segalanya

wsalam, nampak sis double line tuh. kalau nak confirm, try test esok pagi ,kalau still sama mmg betul da la. ♥️ .

pekat line nye tu..mmg jelas nampak..insyallah ade tu..jage diri awal2 ni..

ni test 27/8 jam 2.15 ptg

double line, tahniah sis 🥰

Double line sis