Baby kerap mengeras

Assalamualaikum..normal ke klau baby suka mengeras time nk tido?sye sukar tdr mlm sbb baby suka mengeras n kontraksi palsu #seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

4 Balas

Baby mengeras tu macam mana ya? Saya still x faham beza baby mengeras dengan gerakan baby. Saya takut tu baby mengeras dan tanda nak bersalin tapi saya x perasan. Kadang kadang ada jugak kalau baby aktif sangat ada benjolan macam kepala baby tu dekat perut. Tu bukan sebab baby mengeras kan?

waalaikumsalam .. normal je tu sis .. asalkan sis pantau jugak tanda lain ye .. kalau sis cari kawan sembang meh laa join gp sya☺ https://chat.whatsapp.com/EMk5mVz8up3LyVIASI5it1 kalau x dpt masok boleh pm sya ya 01151293593

sy pun tgh mengalami skrg sis..smpi ke punggung dgn peha ni sakit..nak pg hsptl xde bleeding atau pecah air ketuban..

2y ago

yeke...tp biasa 1-2 cm dr bg blk kn?

normal. final trimester mmg mengeras tu on off so kena hadap je