Details Scan baby

Assalamualaikum..klau nk buat details scan,boli Tnya ke skli jntina baby or perlu tmbh caj bayaran ?#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Waalaikumsalam. Details scan 2d boleh tahu pertumbuhan baby (anggota badan semua dah tahap mana), jantina pun boleh tahu kalau baby tak kepit kaki, keadaan fizikal dan tahap kesihatan baby, berapa banyak air ketuban, due date juga Semua tu satu harga. Takda additional price utk tahu jantina sahaja

Ade klinik dia caj klu kita nk taw jantina sbb sy ade jumpa klinik mcm ni. Tp kebanyakan klinik x caj pn msa scan tu trus boleh tgok seronok n excited jdnya hehe.

2y ago

klinik mana tu ? patut detail scan include semua. teruk betul kalau dah bayar detail scan tapi nak tahu gender pun kena tambah caj. hmm

smua dh all in sis..