Baby belum gerak

Assalamualaikum..baby sy belum gerak² lgi smpai skrng?perlu ka pegi hsptl trus?atau tnggu brpa jam?#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

sis dah ransang dia mmg x respon lansung ke sis ? if smua benda dah buat tapi dia langsong x da respon better ke hospital ..

try minum air sejuk ke..atau pun yg manis.. kalau masih jugak pegi hospital la sis.. bgitau baby belum gerak ²

berapa weeks dh sis, kalau dh makan manis, dh baring kiri masi tk rasa pergerakan, terus ke hospital jak check,

1y ago

baru 29w6d sis