Buah pinggang baby sebelah bengkak

Assalamualaikum..ada x siapa² kt Sini prnh alami Hal mcm ni?sye Bru je hbis buat details scan . sonography tu ckp buah pinggng baby sblh bngkk..sye skrng pregnant dh 24w.bengkak tu bole hilang x smpai baby lahir..rsa sedih sgt ..risau akn kdaan bby😥😥😥#seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Masa detail scan 22 weeks baby saya mcm tu jgk, follow up masa 27 weeks dah okay. Try consult dgn sonographer

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby sihat. insyaallah, aamiin ♥️