Launcing baby boy

Assalamualaikum, kenalin namaku Ibrahim Al Azzam Mulia, di panggil Azzam, lahir di tanggal 12 mei 2021, HPL 10 mei 2021 . Tepat pas malam takbir berkumandang selesai habis magrib pukul 18.19, alhamdulillah dengan persalinan normal dengan bonus obras luar dalam kanan kiri 😃 Alhamdulillah setelah perjuangan yg luar biasa, semua sudah terlewati, legaa rasanya masya Allah.. Semoga yg sedang menanti buah hati di segerakan Allah, aminn #BabyBoy #firstbaby

Launcing baby boy
56 Tanggapan

Waalaikumsalam adek Azzam. Semoga jadi anak yang sholih ya sayang. Doakan saya semoga segera diberi gelombang cinta juga.