Rekomendasi RS

Assalamualaikum bunda2.. Tolong infonya donk bun rekomndasi RS yg nyman utk bersalin d'daerah banjarmasin, enaknya RS ansari saleh atau RS islam? Pengennya sih bersalin d'RS sari mulia, brhubung ku tinggal d'daerah kayu tangi jd agak jauh, Bagi bunda yg tinggal d'banjarmasin yg udh punya pengalaman bersalin d'RS ansari saleh ato RS islam pleasee kasih infonya, cz udh 37w tp msh bingung mau lahiran d'RS mna

1 Tanggapan

Ansari saleh bagus ai menurut uln. Tpi lun rencana diulin pang krna lbh prak dri rmh😁

4y ago

Ohh gehh. Mun di rs tpt ada dokter lun rnck usg jua. Ada ai smlm sdin nawari hndk kah dirs tpt jr. Jr lun kejauhan amun dri wdh lun sni. Jdi diulin ai lun. Gehh mdhn selamatan ja kta berataan👼