BEDONG BAYI BARU LAHIR

Assalamualaikum bun, saya baru melahirkan anak pertama ,saya diam d rumah hanya berdua dg suami , gak ada ibu mertua atau ibu saya ,, saya dan suami ga punya pengalaman gabisa Bedongin bayi ,, d bedong hanya di siang hari itupun di bantu tetangga. kalo malam ga d bedong,, apakah benar kaki nya akan liter O atau bengkok?? #bantusharing #seriusnanya bun saya sangat terpukul dg keadaan ini ,apalagi babublus jadi stres 😭😭😭

2 Tanggapan

nggak ngaruh kak, dibedong itu kan biar bayi anget kayaak di dalem perut aja.

1y ago

makasih sharingnya kak