EDD 12 Mei 2023

Assalamualaikum wbt, tak sabar nak tunggu kelahiran anak pertama, baby girl, 94 hari je lagi. Ada yg sama tarikh 12 Mei dengan saya ke? 🥰 Selalu anak 1st ni, awal sikit ke.. ngam2 tarikh due ye? #baby1st #12Mei2023 #babygirl

36 Balas

Sy 8/5 nanti sis. Hari2 tngk progress baby. Kdg fikir takut punn ada. Moga segala urusan kita semua dipermudahkan nanti. Amin 🤲🏻

1y ago

Takut nie first baby. Makin dekat due makin mcm2 timbul perasaan. Dngn overthinking, sensitif nya. Hahahaha 🤣