Upt masih samar lepas seminggu

Assalamualaikum.. Upt sy sejak 21/8 masih lg samar sampai harini.. tapi sy dtg period 23/8.. Darah merah 2 hari n smpai harini darah hitam@coklat .. dh pegi kk, upt kk pn tulis weak positive..scan masa week ke 6 tp xnmpk apa2 lg.. ada yg sama pengalaman dgn sy ? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

Upt masih samar lepas seminggu
3 Balas

Ermm mungkin chemical pregnancy atau HCG rendah, pasal darah tu darah period pun boleh jadi macam tu, dulu saya CP pun lepas period UPT masih samar, try pergi scan tak ada kantung, UPT doc negatif. Lepas 5 hari try test UPT dah tak ada line dah. stop dulu test, tunggu lagi seminggu lewat period, saya 2 minggu lewat period baru line pandai naik terang baru-baru ni.

1y ago

Salam, awak macam mana sekarang? dah berapa bulan pregnant ? 😇

Saya pun macam ni. Jadi awak pregnant ke tak ya. Test upt 8hb samar, harini 25hb pun samar. Nak gi klinik pun was2. Entah2 tak pregnant. Takde spotting apa pun, cuma weak positive mcm awak.

sama. bila g doktor, kantung ada. ada kemungkinan untuk hormon kurang pun boleh jadi bila samar-samar sis.

2y ago

masih samar lg..tp terang dari sblum ni.. pegi kk pn kk tulis very weak positive.. scan pn xnmpk apa lg.. dy bg masa 1bulan dtg scan balik..