Trauma miscarriage

Assalamualaikum sy ttc dan sekarang pregnant baru 5week before ni pernah miscarriage. So sy mcm trauma selalu risau pasal kandungan nak pergi scan mcm awal lg😟Mintak doakan kandungan sy sihat,sempurna dan selamat sampai bersalin. Sy doakan jugak ttc yang lain ditiupkan zuriat dalam rahim mereka Aamiin#firstbaby #pleasehelp #TTC

9 Balas

Sy faham perasaan awk tu, sama lah macam sy, sy pun TTC 3thn, sekarang pregnant baru 5 weeks tapi pengalaman miscarriage last year masih menghantui.. sama2 la kita berdoa banyak2 semoga kandungan kali ni selamat dan dpt di lahirkan dgn sehat. Aamiin.

11mo ago

Mcm kes sya..prnah missed miscarriage ..now pregnant balik 8w..dh scan hari tu blum nampak jantung bby..😭smoga ada keajaiban scan balik nanti