Trauma miscarriage

Assalamualaikum sy ttc dan sekarang pregnant baru 5week before ni pernah miscarriage. So sy mcm trauma selalu risau pasal kandungan nak pergi scan mcm awal lg😟Mintak doakan kandungan sy sihat,sempurna dan selamat sampai bersalin. Sy doakan jugak ttc yang lain ditiupkan zuriat dalam rahim mereka Aamiin#firstbaby #pleasehelp #TTC

9 Balas

sabar ye. sm lah mcm sy, sblm ni dah 2 kali gugur. now pregnant 7week tp now ada cramping & bleeding hari2. sampai sy penat nak pegi hospital dah, tggu dia kluar sndiri je klu x jd baru sy p hospital sbb dah give up. penat nak dtg hospital check mcm2 pastu tggu 2 minggu dahla ramai org. hihi

2y ago

mcm keputihan coklat2 ke sis