LEPAS HABIS BERPANTANG

Assalamualaikum. Sy new mom. Nak tanya boleh ke makan jamu dan minum air herba lepas habis berpantang. Anak dah 3 bulan baru nak cuba makan jamu. Sy bersalin czer. #firstmom #PantangCzer

3 Balas

if awak nk jga dalaman dn luaran xperlu amalkan jamu atau air herba pon. cukup lah dgn pemakanan sihat. amalkan suku2 separuh. selalu exercise. cut sugar. cut junk food. boleh follow page fb doctor inelda balchin pakar o&g. doctor byk share info