Kos confirm pregnancy di klinik swasta

Assalamualaikum, sy nak tanya anggaran utk confirm kan pregnant dekat swasta berapa ye ? Yg sekali scan. Sebab sy 1st time, lagipon sy dah delay period 8hari & bila check upt alhamdulillah +ve. Terima kasih yg sudi jwb 😊

Kos confirm pregnancy di klinik swasta
7 Balas

congrats inshaAllah doct ckp klu positive inshaAllah positive lah tu,sbb i ade experience pergi scan klinik x ni die ckp i period je,sbb turn negative sbb buat upt kat situ pon da tgh hari ,kt rumah pagi pon samar.so that doct confidence ye ckp i x.pregnant but my instincts badan kite kitw tahu i repeat upt the next 2 days positive.i pergi klinik sofea bagus sgt doct kt situ.friendly terangkan pin kite phm.i pergi scan tvs sbb sllu awal x nmpk lagi klu scan atas.bajet dlm 100 cmtu lah.

8mo ago

saya pun semalam check dekat klinik sofea juga. dia ambil darah untuk check hcg. sebab scan tvs pun tak nampak lagi. doakan saya supaya semuanya baik2 je. Aamiin

if nk pergi klinik scan please survey tau klinik y betul2 review okei sis kene tanya2 org atau tgk je google review.jgn slh klinik bazir duit nnti

8mo ago

ok baik sis. tq tau 😉

tempat sye rm45 scan , then tambah rm15 utk acid folic . kalau x nk acid folic , just rm45 yg scan je ...

8mo ago

sy dekat pasir gudang tapi susah sikit nak tau klinik mana yg ok sbb 1st time kan. Google merata cari 😂

sonobee jer . Murahhh pn murah . Pegi page sonobee booked area kwasan awk tngk kt mne ade .

8mo ago

oh ye ke. ok² next boleh try . tq suggest 😊

kalau macm kat tempat sy..rm125 skli scan ngn jumpa doktor

8mo ago

doc ade bagi apa² ubat x tu ?

Saya pergi klinik aurora branch setia alam RM 50 je

8mo ago

Yayy goodluck momi! 🥰

sy bt kt klinik swasta rm65.

8mo ago

Rm50.. Masa tu takde cek air kencing ke apa terus scan je..sy pergi 5w6d..nampak kantung.. Alhamdulillah.. Tp ikut size scan tu dia tulis 6w..lebih kurg la..tepat la kiranya.. Dia suruh dtg lagi 2mggu