Please help

Assalamualaikum . Sy first mom , anak dah 7 bulan . Sy nak tanya , sy lewat period dah 3 hari 😓 dah cuba upt , tp result negative . Sy x ambil apa² perancang , anak full fm . Harini rsa x selesa , sperti nak mmbuang tp x jg , dan rasa sengugut . Normal ke utk ibu ? Period sy teratur #pleasehelp #advicepls #firsttimemom

2 Balas

tak pasti la sis saya pun x ambil perancang sebulan jgk x dtg period lepas bersalin period x teratur , tapi saya fully bf , try test lgi upt lepas seminggu

8mo ago

yeke ? ok sis . thank you

cuba test upt sis.. bnda2 gini tk blh nk agak

8mo ago

ok sis . thank you