Perut krem

Assalamualaikum . Sy baru 4 minggu tp perut krem sentiasa 😭 x sedap . Risau sbb sebelum tahu pregnant sy sibuk mengemas pindah rumah

2 Balas

ade kluar spotting tak.? sy pon mcm awak jgk.. skng ni 5 week.. minggu lps sebelum tahu pregnant sy pi main sunway lagoon 😑 esok nye trus rasa cram igt period pstu klua spotting sikit tp rupenye pregnant.. alhamdulillah skng perut ok x sakit. cume spotting la on off. risau jgk.. byk berehat je skng..

bykkn bedrest sis awal2 ni https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟