Gembiranya kalau betul2 jadi kenyataan 😭

Assalamualaikum. Smlm kan saya mimpi saya pregnant .upt positif .. happy giler masa tu . Siap tnjuk kat husband lagi upt saya dua2 naik 2 Line .. MMG nampak muka husband happy sgt.😭😭.. Bangun pagi ni cuba test upt . Tak sama MCM dlm mimpi tu tetap negetif 😭😭😭😭😭😭😭😭.. Sedih sgt.. YaAllah engkau tiupkan lah dan hadirkan lah anak buat kami suami isteri 🤲sudah lama kami menanti kehadiran cahaya mata.🤲🤲aamin ya Rabbal Alamin.. Semoga mimpi tu akan jadi kenyataan tahun ni aamin.. 2024(6tahun tcc) #tcctahunke6 #semoga_Allah_mudahkan

11 Balas

Aminnnn InsyaAllah..sy masa anak no.3 sy mimpi..Dlm mimpi tu sy dikelilingi org berbaju putih. Org tu semua ckp dekat saya "kau mengandung"..berulang2. So masa nak mandi tu sy teringat mimpi tu semula. Tergerak hati nak check walaupun period belum delay pun😅 Tak silap lg 3-4 hari nak period. Try check Alhamdulillah mmg positif. Mcm tak caya, repeat upt smpi berkali-kali sebab dah 9 tahun tak pregnant😁 Budak bertuah tu dah nak masuk 4 tahun dah.. Sy doakan awak 1 hari nanti mimpi jadi kenyataan juga ya😘 Yg penting jgn stress2 tau. Tc.

5mo ago

aaamin ..tq ye sis .. insyaallah sy akan usahakan lagi

Aamiin2 smoga ade rzki sis tahun nii.. Sy dlu mpi arwah mak dia pgg baby laki.. Mase tu sy sllu jgk lewat period tp tetap neg upt tu.. Lpas mmpi mak tu sy mcm dah putus ase nak cek upt lwt dah 15hari cmtu tp hti bkobar2 tp risau tu pun sy 1thun bru kawen dah putus ase.. Ntp sy cek alhamdullilah rzki..sis 6thun ttc kuat btol sis.. Insya allah org yg bsabar besar gnjaran nye

5mo ago

ya sis .. tahun ni tahun ke 6.. mudah2an Allah SWT izinkan

amiin. inshaAllah mimpi tuh jadi kenyataan, saya pun masa preg. dulu mcm tuh, dpt mimpi. tapi tak berani nak percaya, takut frust ,so tak buat test upt , tapi kita rasa something kan, seminggu lebih cmtuh saja buat n Alhamdulillah mmg double line. so awak sabar okay, tapi jgn excited . just relaks, kot mmg betul ke kan.

5mo ago

betul tu . xpe saya ok .. mungkin dia TGH main dkt syurga lagi tu .. insyaallah Oneday ..

saya ttc 9 tahun. waktu tahun ke 8 saya buat ivf. alhamdulillah ivf berjaya. thn ni tahun ke 9 insyaAllah baby lahir. jgn give up. Allah akan bagi bila tiba waktu yg sesuai. Allah tau apa yg terbaik utk kita. ada anak pun rezeki, xde anak pun rezeki. saya doakan sis dan suami dpt rezeki baby.

5mo ago

mahal x sis ivf .. Dr selalu BGthu saya untuk turunkan berat badan.. ni dah turun dh. pastu naik balik... mudah2an Allah SWT izinkan saya untuk pregnant... lama sgt dh tggu

Allahu sis. Sampai termimpi-2 pregnant ya. Kami ibu-2 yg mengandung ni, mendoakan moga sis & husband dapat merasa zuriat sendiri nanti. In Shaa Allah. Jngn putus asa, jngn putus doa. Allah thu apa yg terbaik utk kita. Dah sampai betul-2 masa kita nanti, Allah pasti izinkan ❤️

5mo ago

aamin ..tq ye sis..doakan saya ya ... maybe saya terlalu nak kan anak sampai terbawak dlm mimpi.. tahun ni tahun ke 6... mudah2an Allah SWT berikan rezeki anak buat kami... aamin

Aminnn semoga sis dikurniakan zuriat , saya pun pernah mimpi mcm tu tapi check tak pregnant lagi , lepas berapa bulan alhamdulillah dikurniakan zuriat skrang dah masuk 6bulan pregnant .

5mo ago

aamin ..tq sis ... sedih sgt saya dlm mimpi tu . ye lah..siap husbd tgk lagi upt saya positif. dan muka dia masa tu mashaAllah happy giler .. terharu semua ada. hope tahun ni ada lah rezeki saya .. aamin

آَمِيّـٍـِـنْ... آَمِيّـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِن

5mo ago

aamin ..

Aamiin, moga Allah kabulkan doa sis memperoleh zuriat yang soleh solehah dan sihat walafiat ❤️

5mo ago

aamin. tq sis atas doanya

amin sy doakann awk pregnant, insyaallah doa orang mengandung makbul

5mo ago

aaamin

Semoga cepat d berikn rezeki ank untuk puan dan suami🙏🏻

5mo ago

aaamin2 ya Allah 🤲🤲