Boleh ke hamil 32 minggu berpergian jauh

Hi assalamualaikum semua.saya nak tanya pada pendapat sahabat di sini. Boleh ke hamil 32 minggu berpergian Jauh?sbb suami kwn baru meninggal. Suami cadang nak bawa saya pg ziarah kt negeri sembilan rumah kwn.terimakasih semua#seriusnanya #ingintahu

5 Balas

saya 38week balik kg kenduri masa tu 😆 kuantan ke bentong , lepas mengidam makan nasi minyak org kahwin 🥰 alhamdulillah dh selamat beranak seminggu yg lalu , harini berpantang dh 15hari . Kalau nak jalan jauh dari negeri , behenti exercise rehat punggung setiap 2jam ☺️

6mo ago

ok awak.terimakasih tau atas info ya.apa2 pun taniah awak😍

wsalam, awak bole ke nak duduk lama2x, takut sakit pinggang ka apa la. tapi kalau nak , prepare dulu bantal apa semua bagi selesa, n bhenti mana2x bagi renggang badan. takda duk lama jahh dlm kereta .

6mo ago

sebelum ni suami Mmg ada bw pg jln pg kl. alhamdulillah ok.cm nk jln negeri sembilan ni agak risau.sbb jauh kn.apa2 pun terimakasih atas saran nya

bleh je..sy pun jln jauh. tp kena berhenti bnyk kali jgk la sbb sakit pinggang. stanby bantal yg bleh bg keselesaan pd kita

Boleh sis tp standby bantal in case sis sakit punggung ke. Buku pink & bag hospital kena bawah dah tu

6mo ago

ok awak terimakasih

bole je sis. buku pink jgn tinggal sng apa2

6mo ago

ok awak terimakasih ya