Spotting coklat 5 minggu

Assalamualaikum, hi semua Saya ingin bertanya pada yang berpengalaman hamil 5 minggu pernah tak mengalami spotting keputihan skali dengan darah pink yang sangat cair dan esoknya spotting coklat? Adakah ianya normal untuk kehamilan 5 minggu nak masuk ke 6 minggu?#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

At early stage ni, sy nasihatkan awk pergi jumpa doktor. Better pergi swasta (dpt ubat kuat rahim) & jika masih berlaku spotting, pergi emergency kerajaan. Diorg akan check further. Saya pun spotting dari 5w sampai 11w

5mo ago

Maaf saya nak tanya, byk tak puan keluar spotting? Saya dah almost a week keluar spotting. Penah gugur sebelum ni. Jadi risau pulak.

sebarang pendarahan semasa mengandung adalah tak normal. better pergi klinik.

10mo ago

Terima kasih awak