Baby bump 🫄🫄🫄

Assalamualaikum Semua,,,kandungan sya 14week tapi Masih tak nampak baby bump itu dikira normal ke,,,lagipun sya orgnya pun kecik2 jugak tinggi dalam 145cm berat Tue yg masalah 42kg kadang2 timbang Naik turun Naik turun je berat padahal makan memang cukup 🙂pegi klinik pun nurse asyik tegur kenapa berat tk naik2... buku pink pun pelekat warna hijau,,,genk2 pelekat warna hijau sila respon 🥺🥺🥺 #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Balas

wsalam 14w tu normal klu xnmpk bump. and bump tak penting..yg penting kndungan sihat.. psl berat bdn..dia akn naik juga...mungkin bkn skrg, tp akn dtg. xperlu risau...just mkn mcm biasa..keep hydrated, mkn ubt yg diberi.