Nak tips kuning

Assalamualaikum semua, saya nak tnya tips kuning. Anak saya hri keempat dan kelima warded sebab kuning. Hari keenam dah discharge. Hari kelapan saya check kuning dia 8.1. Dan hari kesepuluh kuning anak saya masih 8.1. Dan hari ni tiba2 kuning dia naik 11.1. Saya dah bagi susu formula dan susu badan kerap setiap sejam tapi masih naik semula. Ada tips tak untuk turunkan kuning ?? Saya risau sngtt #bantujawab #ingintahu

2 Balas

klw sis df blh amalkn mkn sengkuang cina untk turun kuning bby

bg tiap sejam, feeding bpe lama? pampers tukar bpe kali sehari?

3w ago

kena kejut... ni dktr paeds ajar. bby sy warded, masih kuning..mmg kuat tidur. dktr dtg dan ajar cara kejut bby dgn jentik tapak kaki bby..bby akn nangis terus bg df. jgn amalkan pam masuk botol nanti bby nipple confuse dan xnk df. pampers kurang2 8 kali tukar.