Berat badan tak naik lepas 27 minggu

Assalamualaikum.. hi semua. Saya nak tanya. Sekarang tengah pregnant dah masuk 29 minggu. Tapi berat badan saya dah tak naik since 27 minggu.. berat static je dekat 58kg. Ada tak ibu yang pengalaman macam ni juga? Saya risau kalau² baby tak dapat cukup khasiat untuk membesar. Baru ni scan baby, Dr. beritahu baby nampak kecil. #advicepls #firsttimemom #firstbaby

2 Balas

Baby 2nd sy, sy cuma naik 6kg sj tp baby keluar 3.39kg. Baby 3rd sy byk turun berat tp baby keluar 2.8kg. Nasihat sy minum susu je esp hujung2 baby cepat naik berat

1y ago

ohhh.. terima kasih share pengalaman and nasihat. 😊